Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Χάνεις-κερδίζεις… ΕΣΥ αποφασίζεις

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα η οποία δεν έχει καθόλου πάγκο… αλλά ούτε και βασική ενδεκάδα.
Ο Τσίπρας έχει αποδειχτεί αρκετά έξυπνος λεξοπλάστης αφού με κάτι έννοιες οι οποίες ως προς την ερμηνεία τους άπτονται του χώρου της μεταφυσικής τελικά καταφέρνει και επιβιώνει.
Μάλλον το πολιτικό του «είδωλο» ο Ανδρέας Παπανδρέου του έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στο υποσυνείδητο…..

Από την άλλη διαρρέουν πως θα γίνει δημοψήφισμα με το ερώτημα «θέλετε και άλλη λιτότητα» λες και οι Έλληνες είναι ηλίθιοι και θα ψηφίσουν ΝΑΙ. Από την άλλη παίζει και να είμαστε ηλίθιοι γιατί το δημοψήφισμα κι η ερμηνεία του είναι σαν μετάφραση από τα Αρχαία.
Αν είναι πιστή δεν είναι ωραία και αν είναι ωραία δεν είναι πιστή….
Οπότε ο Αλέξης θα το ερμήνευε κατά το δοκούν….

Στην πραγματικότητα ΔΕΝ υπάρχει πολιτική συμφωνία, δεν υπάρχει ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση και δεν μπορεί να βγει στις αγορές πριν τις αγορές, οι συντάξεις πάνε στα τάρταρα, επενδύσεις δεν γίνονται, bail-in έρχεται και όλα αυτά έρχεται να τα υλοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης…… όπου οι δημοσκοπήσεις τον δίνουν με 35% πράγμα που φαντάζει αδύνατο…. Ούτε και αν οι δημοσκοπήσεις γίνονται ….στα γραφεία της ΝΔ…. διότι μόλις πεις στον δρόμο Κουλης… κάνουν το σταυρό τους….

Από την άλλη ο Αλέξης τρώει την μια φάπα μετά την άλλη και προσπαθεί να αγοράσει πολιτικό χρόνο για να κάνει ολική επαναφορά πράγμα που δεν παίζει να συμβεί…
Διότι οι ειδήσεις θα εξακολουθήσουν να μην είναι καλές….
Το ΔΝΤ παίζει τα ρέστα του και η Λαγκαρντ που τρίζει η καρέκλα της θα κάνει ότι της πει ο Τραμπ…..

Το ζήτημα είναι πως έχεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς τι και ποιον θα ψηφίσεις...


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: