Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Τα προβλήματα που λέγαμε… άρχισαν για την Ελλάδα

Οι ανατροπές που έχει η ζωή του καθενός είναι τελικά η ουσία της ζωής. Οι ανατροπές που έχει η πορεία ενός κράτους είναι όμως το ψωμί για τα founds, τους τοκογλύφους και τους «επενδυτές».
Πολλοί μιλούν για επενδύσεις αλλά με το υπάρχον καθεστώς φορολογίας πρέπει κάποιος να είναι πιο «ψυχάκιας» και από τον Τραμπ για να το κάνει αυτό και να επενδύσει στην χώρα μας.

Στις προβλέψεις του 2016 γράφαμε για καταστάσεις αποβολής χώρας από την Ε.Ε, μιλήσαμε για δημοψηφίσματα και από το 2014 -2015 είχαμε πει πως «εσείς που υμνείτε τον Τσίπρα θα τον βρίζετε» και τελικά αυτό επαληθεύτηκε.
Το 2017 όμως δεν είναι 2016. Είναι χειρότερο. Ο Τσίπρας, και κατ’ επέκταση η χώρα, πληρώνει τόσο το «δημοψήφισμα» του 2015 (**διότι αυτός άνοιξε τον ασκό του Αιόλου των δημοψηφισμάτων ανά την Ευρώπη και έδειξε μια «απειθαρχία») αλλά και την 13η σύνταξη που έδωσε …. Όλα αυτά έγιναν με πολύ έντονο Ποσειδώνα (*τόσο στον αστρολογικό χάρτη του Τσίπρα όσο και σε αυτόν της Μεταπολίτευσης) και ουσιαστικά όσο απομακρύνεται ο Ποσειδώνας τόσο «τονίζονται» οι «παρενέργειες» του.

Ο Αλέξης φαίνεται πως το «ταξίδι» στο παραμύθι «ο Αλέξης στην χώρα του ονείρου» τελείωσε και αρχίζει το « καλύτερα να είσαι ένας δυστυχισμένος Σωκράτης παρά ένα ευτυχισμένο γουρούνι».

Ήδη ο Schauble έδειξε σαν τον Κόμοδο στην ταινία ο «Μονομάχος» τον αντίχειρα προς τα κάτω που σημαίνει «θάνατος». Αν ψάξετε το είχα σε πολλές αφίσες των εκπομπών μου στον Regium Web radio. Η Γερμανία μαζί με το ΔΝΤ ζητούν ή άνευ όρων παράδοση της χώρας ή Grexit.

Και εκεί είναι που θα φανεί και η εθνική συνείδηση των λοιπών κομμάτων… Θα ζητήσουν εκλογές, θα ζητήσουν οικουμενική (προκειμένου να φάνε όλοι;) ή θα πουν τα ψηφίζουμε…
Το πρώτο μου φαίνεται αφού στο Μοσχάτο έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο εξουσίας, το δεύτερο χλωμό γιατί εκεί θα δώσουν χόρο ραγδαίας ανόδου κομμάτων που απεύχονται να έρθουν στην εξουσία (*κάτι που είναι δρομολογημένο να γίνει νομοτελειακά) το τρίτον είναι συνάρτηση του 2ου οπότε και αυτό μου φαντάζει δύσκολο διότι τα μέτρα που θέλουν να βάλουν είναι θανατική ποινή δια ανασκολοπισμού.

Μείνετε συντονισμένοι… την Κυριακή 22/1 στις 20:00 πάμε για ΕΚΤΑΚΤΗ εκπομπή!


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: