Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλο κοκομπλόκο οι τράπεζες…Μπορεί να λέμε πολλά για την απονομή της Δικαιοσύνης αλλά πολλές φορές υπάρχουν δικαστές που  αποδεικνύουν πως το λειτούργημα που επέλεξαν να το υπηρετήσουν το υπηρετούν με βάση τον Νόμο και το περί δικαίου αίσθημα….

Η απόφαση 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών αποτελεί πλέον νομολογία του ελληνικού κράτους και διέγραψε σύμφωνα με την απόφαση 2343/2016, το δάνειο οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000  ευρώ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει αυτό που λέγαμε από τις μέρες του 2015 πως κανένας δεν χρωστά στις τράπεζες αφου οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί πολλές φορές.  Μάλιστα η απόφαση όχι μόνο διατάσσει την οριστική διαγραφή του δανείου αλλά διατάσσει και αποζημειωση της τάξεως των 140.000€….

Εντάξει το είχα γράψει στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Δεκεμβρίου 2016 πως «Ο προοδευμένος KRONOS … Ενώ θα υπάρχει ανέλπιστη δικαστική  απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω….» . Πραγματικά όμως τόσο ανέλπιστη δεν το περίμενα…. Διότι αυτό θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα τόσο στις τράπεζες και τα funds όσο και στην ίδια την κυβέρνηση…


Μέσα σε όλα αυτά και ενώ η Δικαιοσύνη δείχνει πως προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τελικά η Κυβέρνηση δείχνει πόσο ανόητη είναι… ▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: