Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Άκου Ξανά: Η επετειακή εκπομπή για το 2017 29/12

Ο Karl ξανά βάζει ψηλά τα στάνταρ της Αστρολογικής πρόβλεψης. Στην εκπομπή που πραγματοποιήθηκε στις 29/12 έδωσε το στίγμα της Αστρολογικής χρονιάς που μας έρχεται. Σε αυτό το μέρος μιλήσαμε για τις προβλέψεις για Ελλάδα αλλά και για την Κύπρο, την Ρωσία, την Τουρκία.

Για την Ελλάδα ο Karl είπε πως έχει μπει σε μια ιδιαίτερη και κομβική χρονιά. Αφού η ραγδαία άνοδος του εθνικισμού στην Ευρώπη αναγκάζει την Μέρκελ να μας «θυσιάσει» στον βωμό της επικράτησης του €.

Η χώρα, σε οικονομικό επίπεδο, έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο πλην όμως καταγράφεται μια «μεταστροφή». Η μεταστροφή αυτή την έδωσε το οικονομικό «φιάσκο» της Τουρκίας που είναι συνδυασμός των μέτρων της Ρωσίας, των Κουρδικών βομβιστικών επιθέσεων αλλά και στο κλείσιμο της «χορηγίας» από τους Σαουδάραβες και τους Καταριανούς…..  Αυτό όμως όπως τόνισε ο Καρλ δεν λέει κάτι διότι ακόμα και αν έτρεχε με ρυθμούς ανάπτυξης 10-12% θα ήθελε τουλάχιστον ένα έτος για να το «δει» ο καταναλωτής στην «τσέπη» του….

Το 2017 είναι μια χρονιά όπου ενδεχομένως να έχουμε εκλογική ή ακόμα και εκλογικές αναμετρήσεις. Η Νέα Δημοκρατία έχει «πειραγμένα» ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και ασφαλώς είναι πρώτο κόμμα μακράν αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανέρχονται σε ποσοστά περί του 35% που της δίνουν τώρα. Επιπρόσθετα από Σεπτέμβριο 2017 ξεκινούν τα προβλήματα στην ηγεσία στην Νέα Δημοκρατία…

Ο Σύριζα είναι σε κατακόρυφη πτώση και θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατήσει τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Θα υπάρξει αμφισβήτηση του Τσιπρα.

Η Χρυσή Αυγή διαφαίνεται σε ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Όμως θα πρέπει να προσέχει διότι ενδεχομένως να έχουμε νέες άρσεις ασυλίας και ποινικές διώξεις.

Η Πλεύση Ελευθερίας ισως επιχειρήσει να «συνεργαστεί» με παλιούς συντρόφους (*Όχι τον Αλέξη) και να συστησουν ένα ΣΥΡΙΖΑ Β’ κόβωντας αρκετά ποσοστα…..

Η Ελληνική Λύση είναι ένα νεοσύστατο κόμμα και το 2017 θα καταφέρει να γίνει μια μετρήσιμη και υπολογίσιμη δύναμη.

ΟΙ ΑΝΕΛ φλερτάρουν με την αποσύνθεση ενώ δεν αποκλείεται ο Καμμένος να «συνεργαστεί»¨ με κάποιο άλλο κόμμα..

Το Ποτάμι ενδεχομένως να γινει παραπόταμος ή συνιστωσα αλλου κόμματος αφου μόνο του δεν εχει ελπίδες…

Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε διαδικασία διάλυσης αφου η Φωφη εχει μεινει στις παλαι ποτέ καλες και ένδοξες μέρες του κινήματος.

Για την ΡΩΣΙΑ είπαμε πως θα έρθει αντιμέτωπη με εκρήξεις και πυρκαγιές ενώ θα συνεχιστεί το μπαράζ επιθέσεων σε Ρώσους αξιωματούχους.

Η Τουρκία θα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και διαφαίνεται να τα «ξανασπάσει» με την Ρωσία

Η Κύπρος θα πρέπει να προσέξει προδοσία…

Αν θέλεις να ακούσεις ξανά ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ 


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: