Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Περίληψη της εκπομπής «ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ –ΙΙ» 6 Αυγούστου 2016

Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Καρλ είχε εκπομπή με θεματολογία τις εκλείψεις του Σεπτεμβρίου, μίλησε για τον Δία που θα μπει στον Ζυγό (*αν και υποσχέθηκε πως θα αναρτήσει κείμενο εξειδικευμένο με αυτό το θέμα) αναλύοντας το τι έφερε η παρουσία του Δια στο εν λόγω ζώδιο τα περασμένα χρόνια αλλά και τι προοπτικές φέρνει….
Το πρόγραμμα όμως μας «πούλησε» και η εκπομπή τελικά δεν «γράφθηκε» και έτσι εκ των πραγμάτων το επόμενο Σαββάτο 13/8 θα αφιερωθεί μισή ώρα για να γίνει μια γρήγορη «επανάληψη» των λεγομένων.
Για τις εκλείψεις μίλησε ο Καρλ και είπε για πολλές απεργιακές κινητοποιήσεις και εναντίωση της κοινής γνώμης  προς την κυβέρνηση.
Από την άλλη θα υπάρξει εμπλοκή σε ζητήματα διαπραγματεύσεων ενώ δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο το «κλείσιμο» των συνόρων (ζητήματα που θα θέσουν σε κίνδυνο την συνθήκη Σεγκεν) αλλά και απόρριψη κάποιων κυβερνητικών αιτημάτων.
Η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα λάθη που δεν αντιμετώπισε στο παρελθόν που θα προκαλέσει πολιτικές και «λαικές» αναταραχές.
Επιπρόσθετα τόνισε πως είναι δύσκολα τα πράγματα σε κοσμικό επίπεδο από τις 20/8 και μετά αφού ξεκινά μια περίοδος γεμάτη με πράξεις βίας.
Αυτό που «τρομάζει» είναι το Admetos=WI/Vulcanus=Πλούτωνας που μιλά για καταστάσεις που συνιστούν μια ριζική αλλαγή…

Το Σαββάτο 13/8 θα τα ξαναπειτε....


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


2 σχόλια:

  1. οι τοξοτες δεν περνουν χαμπαρι απο προγραματα που τους πουλανε το μονο που τους ενοχλει πραγματικα ειναι να μην τους πουλουν οι ανθρωποι.ε μπορει να εβαλε το χερι του και ο ερμης τετραγωνο με ηλιο και ποσειδωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχως την απολαυσαμε live την εκπομπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή