Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Ακου ξανά: Η εκπομπή Φουλ του Αστρου II Reloaded 16/7

Η εκπομπή του Karl-Heinz Ottinger "Φουλ του Άστρου" ΙΙ Reloaded στις 16/7 είχε θεματολογία τους χαρτες της Ελλάδας αλλά και τις προβληματικές ηγεσίες που έχουν προκυψει ανα καιρους από "ιδρυσεως" του Ελληνικού κράτους.

Τα γεγονότα του Πραξικοπήματος της Τουρκίας μας πρόλαβαν αλλά τελικά ειπωθηκαν αυτα που πρέπει να ειπωθουν.....

Τι είπε ο Καρλ για το πραξικόπημα της Τουρκίας: Είπε ευθαρσως πως πρόκειται για ένα "κατασκεύασμα" του ίδιου του Ερντογάν αφού ο διελαυνων Ποσειδώνας είναι επάνω στον γενέθλιο Ερμή του και ενεργοποιεί το Ποσειδώνας ενάμιση τετράγωνο με τον Ερμή που έχει ο Ταγίπ Ερντογαν στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη...... Παράλληλα παρουσίασε και την Uranian οπτική τι σηματοδοτούσε. Επιπρόσθετα από τον Δεκέμβριο του 2015 είχε προβλέψει στο άρθρο με τίτλο : " Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Διεθνείς οικονομικές και Πολιτικές εξελίξεις για το 2016"  ZEUS: “Ο κόσμος διήρχετω κρίσης... και ακούγονται ...ερπύστριες» και δυστυχώς όντως βγήκαν τα άρματα στους δρόμους σκοτώνοντας εν ψυχρώ πολίτες ενώ τανκ περνούσαν πάνω από διαδηλωτές στην Τουρκία.  

  ADMETOS: “Σαν η ώρα φτάσει κανένας δεν ξεφεύγει απ την μοίρα του”
Ο Admetos είναι ο πλανήτης του τέλους και γενικά των μη αναστρέψιμων καταστάσεων. Κινούμενος στην 29η μοίρα του Ταύρου το 2016 και κάνοντας μια «πρώτη» και «διερευνητική» είσοδο στην μηδενική των μεταβλητών (Διδύμων) θα φέρει τα πάνω-κάτω αφού στις 16/7 συναντά από την μηδενική των μεταβλητών τον άξονα Ουρανού /Hades (*άξονας της μεγάλης καταστροφής, της δολοφονίας και της αγριότητας). Γύρω από αυτό το διάστημα θα υπάρξουν δυσμενή γεγονότα αλλά και μια άνευ προηγούμενου σύγκρουση (Όπως και έγιναν!!!). Θεωρώ ότι θα είναι μικρής διάρκειας η οποία θα θυμίζει αρκετά την φράση «ουαί τοις ηττημένοις».

 Σημείωση: Δείτε παρακαλώ την ημερομηνία!!!!!

Είπε και για τον χάρτη της Τουρκίας πως εχει ιδιαιτερο πρόβλημα.....
Για Ελληνα ηγέτη: Έδωσε συγκεκριμμένες μοιρες που πρεπει νάχει ο μελλοντικός ηγέτης για να μας πάει παρακάτω....


Αν θέλεις να ακουσεις ξανά την εκπομπή πάτησε ΕΔΩ 

Regium Radio Team Stuff▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: Regium Web Radio


Δεν υπάρχουν σχόλια: